Team lead med UX-kompetencer

Er du begejstret for at bygge digitale løsninger, der hjælper brugere og kunder mod deres mål og drømme? Hos Duckwise er vi dedikerede til at skabe intuitive og meningsfulde digitale løsninger. Netop nu leder vi efter en passioneret team lead, som drømmer om at stå i spidsen for et mindre team af dygtige UX- og UI-designere i Aalborg.

Vi søger en team lead, der brænder for at skabe fremdrift, som trives med at have mange bolde i luften og hvor samarbejde er en drivkraft. Din rolle vil være, at sikre den daglige trivsel og udvikling af teamet, både ift. det faglig og ift. at få teamet til at gro. Endvidere er opgaven også at have tæt kontakt med eksisterende kunder, samarbejdespartnere og de andre Duckwise kontorer.

Som resultat af din UX-baggrund, vil du indgå i de daglige opgaver og det er derfor vigtigt du besidder en dybdegående forståelse for værdien af både UX- og UI-design, at du har et højt udviklet UX-kompetencesæt og at du er i stand til at videregive denne viden til dine kollegaer og kunder. Hos os vil du være med til at skabe meningsfulde brugeroplevelser, i form af digitale oplevelser og værktøjer til enhver form for skærme og enheder, med det mål at sikre de bedste digitale oplevelser for brugerne.

Du vil blive en vigtig del af et kompetent team og være med til at forme projekter i tæt samarbejde med dine kollegaer og udviklere. Vi forventer, at du som team lead vægter empati højt, forstår at motivere og drive teamet frem mod at skabe fremtidens løsninger, samtidig med at vi har det sjovt med at gå på arbejde.

Som en del af softwarevirksomheden Trifork er det naturligt, at vi deler vores kontor med 30 udviklere, som vi derfor både arbejder tæt sammen med og har sociale aktiviteter med.

Ansøg nu

Deadline

As soon as possible

Lokation

Aalborg C

Type

Fuldtid

Spørgsmål?

cks@duckwise.dk

Det er ideelt hvis du

 • Har erfaring med ledelse og håndtering af trivsel i et team
 • Er god til at planlægge og holde overblik
 • Motiveres af samarbejdet med andre og er stærk i relationsdannelse
 • Har en yes-can-do attitude
 • Kan være ansvarlig for design af brugeroplevelser og arbejde på tværs med designere, udviklere, produktejere, fageksperter og andre interessenter for at skabe de bedst mulige løsninger.
 • Planlægge, lede og facilitere en workshop, lave indsigtsfuldt researcharbejde og kan simplificere det komplekse
 • Udvikle UX-koncepter, herunder definition af brugerbehov, opgaveanalyse og skabelse af personas, storyboards, scenarier, brugerflows, wireframes og use cases.
 • Har en god forståelse for designprincipper for brugergrænseflader og anvendelighed til standardplatforme (web, mobil og wearables).
 • Arbejder med en brugercentreret designtilgang hvor test og validering er en naturlig del af værktøjskassen.
 • Er tryg ved at arbejde med Figma eller lignende skitse- og prototypeværktøjer.
 • Er en flydende dansktalende og har professionelle arbejdsfærdigheder i engelsk – både i tale og skrift.
 • Ønsker at inspirere dine kolleger og gå foran med et godt eksempel, mens du hjælper dit team med at forbedre deres færdigheder og metodologi.
 • +2 års erfaring fra en lignende stilling.

Vi tilbyder …

 • Arbejdsplads i hjertet af Aalborg
 • Høj grad af indflydelse på vores arbejdskultur
 • En inspirerende, social og alsidig arbejdskultur, med plads til både job og fritid
 • Samarbejde og sparring med nogle af de bedste UX’ere og designere i branchen
 • Tæt samarbejde med yderst kompetente udviklere
 • Frokostordning, pension og sundhedsforsikring
 • Sociale arrangementer og fredagsbarer
 • Årlig strategitur (ofte til udlandet)

Om Duckwise

Duckwise er et digitalt designbureau med base i København, Aarhus, Aalborg, Riga og London. Vi er et team af nysgerrige designere, der brænder for at udforske det digitale landskab, løse problemer gennem design og teknologi og ikke mindst have det sjovt imens vi gør det. 

Med en masse erfaring i bagagen, ansætter vi henholdsvis designere med fokus på UX og designere med fokus på UI. Det gør vi, fordi vi mener, at det højner kvaliteten af produktet. Det betyder, at du som UX’er ikke forventes at have stærke UI-kompetencer, men at du udfordrer det visuelle udtryk, når du mener, det bør udfordres. 

Hos Duckwise holder vi hierarkiet så fladt som muligt, og der er god plads til medbestemmelse og indflydelse på de projekter, vi arbejder med.

Vi har ambition om at være et progressivt moderne designbureau, der sikrer at de løsninger vi designer, er med til at gøre brugernes liv nemmere. Hvis du har lyst til at være en del af denne mission, så send din ansøgning til os hurtigst muligt.